...už je to nějaký čas...

24.10.2018 19:40

...co jsem aktualizoval naše stránky...a nebojte, není to novinka, že bychom měli mít štěńátka( alepoň doufám :-))

Ale jsou novinky, které si myslím, stojí za to zaznamenat.

V sobotu 20.10.2018 se konala klubová výstava Klubu chovatelů kolií a šeltií v Kladně. Na výstavě jsme nebyli už poměrně dlouho a vzhledem k tomu, že se Herinka dala velice dobře po porodu "Déček" dohromady a taky proto, že máme nový přírustek v naší malé Eivyčce, jsme se rozhodli, že vyrazíme vystavovat.

Samotná výstava byla velice pěkně zorganizovaná, v pěkném prostředí, s dostatkem prostoru i s kouskem travičky na vyvenčení. Skvělé doplňky ve formě občerstvení a stylových suvenýrů jen podtrhovali můj příjemný dojem. Organizátorům velký dík.

Přihlášenou jsme měli Eivu Enivu a Herinku(River Dance) a byl jsem moc rád za vyřknuté přání naší Lucinky, že si je sama vystaví. A zvládla to naprosto skvěle. S Eivou dostala ve třídě štěňat VN1, krásnou stuhu a pohár. Herinka ve třídě otevřené s velikou a krásnou konkurencí byla oceněna jako výborná bez umístění. Nádhera holky.

Co mě ale hodně hřálo u srdce, byla účast i dalších našich odchovanců...Edgar Este...skončil VN2 ve třídě štěňat, paráda.

Cookie Caala byl v konkurenci 15 psů ve třídě otevřené výborný bez umístění a byl zbonitován a zařazen tak mezi chovné psy.

a Carmen Crasna dostala v mezitřídě fen V4 byla úspěšně zbonitována a je z ní krásná chovná fena. Tady mě to obzvlášť těší, protože si možná vzpomínáte na její odmítnutí první paníčkou a dnes...krásná slečna, která skáče agility a cvičí obedience. Úžasné.

Nemalé překvapení nás potkalo ve formě setkání s Alvinem (Alvin Amazon), který nevystavoval, ale přišel s páníčkou na kukačku.

Byl to náročný den, ale užili jsme si ho, potkali jsme staré známé, kamarády, přátele, popovídali, vyslechli novinky, zhlédli trendy a užitečné rady(díky Péťo). Bylo to fajn.

Díky

—————

Zpět