VRH D - 4 TÝDNY

23.04.2018 21:50

Ahojte páníčci, naši příznivci a sledovatelé...

mám pro vás týdenní report ze života miminek, spousty holek a kluka.

Je úžasný, jak štěndy rostou, zdokonaluje se motorika, utváří se povaha a charakter. Je krásný je jen tak pozorovat, mazlit se s nima, nechat si olíznout ucho, zakousnout ty malinkatý  jak jehla špičatý zoubky do palce u nohy(auuu). Je skvělý sledovat, jak poznávají svět, jak se divý a zvedají pacičky, když je tráva mokrá, jak neskutečně těžkej je pantofel, ale když on mi tady sakra překáží. Už víme co je bouřka a kapky deště a taky jakej rachot dělá vysavač a jak zní pořádnej hlasitej bigbít, to když má páníček chuť na muziku.

Opravdu si to užívám, všchny míma...modelku Debbie, nerozlučnou dvojku Dorris a Dafne, dominu Darsy, která už přerostla Daytona, je to takovej robocop :-)...tulačku Daisy...neustále počítáme, jedna, dva, tři, čtyři, pět, šest...dobrý. Otočíš hlavu, fajn, znova jedna dva tři čtyři pět...sakra. kde je Daisy??? a šup. ona za plotem u sousedů!!! Neskutečná. Interně jí přezdívám Trubka. Ale nikde to neříkejte :-) Ovšem úplně nejvíc nejvíc je Dempsík...je to kliďas, pohodář, mazel, pozorovatel. Je úžasnej a přirostl mi k srdíčku. Moc mi připomína taťuldu, snad i tím, že i jemu obzvlášť chutnají moje prsty u nohou...jauvajs.

Zkrátka je to fajn. A počasí tomu všemu krásně nahrává. Užíváme si to. 

Taky už krmíme granulkama, s mlíčkem, jogurtem (z Kunína samozřejmě) a přesnídávkou a nebo taky jen tak, samotné. Zjistil jsem, že je to úplně jedno s čím, hlavně že jsou. Trvá to vždy jen pár vteřin a miska je prázdná. Vždycky si vzpomenu na piraně :-)

DAYTON DION, KLUK, 4 TÝDNY, VÁHA 2030g - ZADANÝ

DARSY DACCA, HOLKA, 4 TÝDNY, VÁHA 2125g - ZADANÁ

DEBBIE DABIE, HOLKA, 4 TÝDNY, VÁHA 1710g - ZADANÁ

DAFNE DEE, HOLKA, 4 TÝDNY, VÁHA 1520g - ZADANÁ

DAISY DESCARTES, HOLKA, 4 TÝDNY, VÁHA 1490g - ZADANÁ

DORRIS DOLORES, HOLKA, 4 TÝDNY, VÁHA 1525g - ZADANÁ

—————

Zpět