...tak se nám ten rok chýlí ke konci...

11.12.2019 20:53

...jaký byl?

Na jaře Herrinka (RIVER DANCE VON DER ISCHLERBAHN) čekala štěňátka, v polovině březosti bylo vše v pořádku...a najednou...zánět dělohy,úhyn plodů, operace s kastrací, boj o její život...ale vyhráli jsme. Herinka sice už nemůže mít štěndy, ale má se čile k světu, je veselá a v pohodě.

O pár měsíců později podobná lapálie potkala Čelzinku (CHELZE LEAWREY), už bez štěňat, ale opět zánět dělohy, kastrace a strach a obavy. Opět vše dobře dopadlo, Čelzinka to ustála...ale...14dní po operaci jí vyskočila plotýnka, přimáčkla míchu a Čelzí začala zasebou tahat zadní nohu. Opět obyvy, strach, doktoři, rengeny, a sona. Naštěstí zůstala zachována hloubková citlivost a rekonvalescence a vitamín B dělají divy. Dnes už krásně chodí, není to úplně ještě ono, ale věřím, vím, že to bude v pohodě.

No a do toho všeho nám již nějaký čas hapruje Demsík (DAYTON DEMPSEY ARATINGA) se zadníma nohama a po serii vyšetření jsme zjistili, že má tak říkajíc v háji kolena. Obě, jedno méně, jedno více, trošku artrozy, taky asi nějaký ten úraz v minulosti...zkrátka po novém roce nás čeká operace s nástavbou a bypassem kolen. Uf.

Ale pozor. Vesmír nás vede tam kam má a vše a všechny události v našich životech mají smysl a rovnováha musí být.

A tak se nám v pátek 6.12.2019 ve večerních hodninách narodili naši čtyři mušketýři...FIDO, FREDDIE, FALCO, FROGGY.       4 krásní kluci ze spojení Dempsíka (DAYTON DEMPSEY ARATINGA) a Jane (RHAPSODY IN GOLD VON DER ISCHLERBAHN).

—————

Zpět