POZOR...MÁME "CAC"

08.05.2012 20:55

Tak se to stalo...

V neděli 6.5.2012 jsme se zúčastnili Klubové výstavy kolii a sheltií v Řepči,kde náš miláček Dempsík dostal úžasné ocenění V1 CAC!!!

Jsme z toho všichni strašně moc nadšení,nejvíc samozřejmě Demsík,protože dostal spousty úžasných pamlsků.Určitě i nezdravých,buřty a podobně.

Bylo to krásné a hlavně neočekávané.Jeli jsme na výstavu s tím,že to prostě nějak bude.Hlavně jsme chtěli Dempsíka bonitovat a výstava byla spíše jakýsi vedlejší produkt.A ejhle.Ono se to takhle krásně povedlo.Samozřejmě Dempsík je krásný a svůj titul si určitě zaslouží,nicméně velký dík patří Peťule za naprosto bezchybné předvedení.Říkám si,no Jene,máš se co učit...!!!

A tady ho máme...

 

...i s pohárem a samozřejmě s dívčím doprovodem...Čelzinkou...

Veliký obdiv patří právě i Čelzince,protože vzhledem k tomu,jaký ona má "názor" na výstavy,tak jsme ji letos nevystavovali,ale samozřejmě jela s námi a náramně si to užila na tribuně,kde měla krásný rozhled a způsobně vyčkávala na toužebné hodnocení rozhodčích.

Depsík se od ní jen nerad vzdaloval.

 

Bylo to celé moc fajn,viděli jsme spousty nádherných psů a potkali jsme známé chovatele(pozdravení panu Ničovi).

Holčičky byli skvělé,krásně si vyhráli s Verunkou.

Bavil jsem se já a bavila se i Jíťa,která od Péti přebírala pohár a Demsíka.Moc se mi líbila pohoda,která v Řepči vládla a snad to bylo i tím,že nám všem vyšlo počasí a mohli jsme(o proti minulým ročníkům) i do trička.

Bylo to super...takže příště zas.

Více fotek určitě shlédněte zde...

https://placek-pod-strani.rajce.idnes.cz/vystava_Repec_6.5.2012

 

—————

Zpět