...pomalu odcházíme k novým páníčků.

24.01.2016 11:38

Krátce poté, co naši smečku opustil miláček ALVIN, tak do svých domovů zamířili i ABIGAIL a AISHA, holky šly společně do jednoho domova a věříme, že budou dělat novým páníčkům jen samou radost. Také nás opustila něžná Agnes, která dorazila do nového domova v Jablonci v pořádku a my věříme, že se bude mít krásně a obšťastní život nejen páníčkům, ale i své nové kamarádce Besince. 

Dnes se u nás byli podívat páníčci ALBY, myslím, že se jim moc líbila a domluvili jsme si termín předání.

Svým způsobem máme radost, že mimísci mají a budou mít své nové domovy, ale je s tím spojen i jakýsi smutek. Ale tak to je. A je to tak asi i v pořádku.

Trošku se nám stala nemilá věc, páníček, který projevil vážný zájem o první narozenou ABBY, tak s námi přestal komunikovat a i přes opakovanou urgenci nejeví vůbec žádný zájem. Na jednu stranu je mi to podivné, na druhou stranu jsem tomu i rád, protože mým hlavním a největší přáním je, aby naše štěňátka byla v dobrých rukách, u milujících,spolehlivých lidí se vztahem ke zvířatům. 

A z toho vyplývá, že ABBY ABITIBY je v tuto chvíli volná a čeká na opravdu vážného zájemce, který ji bude milovat a ona mu jeho lásku bohatě oplatí. Pokud je někdo takový, ozvěte se.

ABBY ABITIBY PLÁCEK POD STRÁNÍ - fena - VOLNÁ

—————

Zpět