...poděkování...

27.06.2014 00:20

...děkuju všem...za hezký den,krásnou sobotu, vlastně už pátek, sobotu i neděli, v čase konání 12tého ročníku TROJBOJE, konaného u nás na Plácku 21.6.2014.

Účast byla skvělá, počásí nakonec taky docela ušlo (no, alespoň jsme nezmokli), ale hlavně jsme si zasoutěžili občas i s notnou dávkou adrenalinu (viď Michale) a taky se utkali i v disciplínách nad rámec programu - parakotoul ze schodů, skok na odrážedle mezi šutry, luxusní pád z houpačky...zkrátka adrenalin jak má být.

Ale nakonec vše dobře dopadlo. Moc jsem si to užil a myslím a věřím, že i všichni ostatní.

Skvělá organizace ze strany Péti s Verdou, výborná pomoc všech účastníků přispěly k výborné náladě, příjemné atmosféře a k rychlému hojení ran... -:)

Mám radost, že jsme zase rozšířili naše řady o nové soutěžící, děkuju Láďovi, že sehnal výbornou muziku, skvělě jsem si zatancoval, samozřejmě díky Zuzce. Bylo to fajn a slibuju, že příště seženu pro pražáky venkovní teplomety.

Úžasná byla iniciativa našich týnejdžrů...jejich Kouř nad vodou fakt neměl chybu.Výborný.Slibuju, že do příště ty texty dám!!!

Taktéž bloček lidových písniček v podání tříletého skřítka byl úchvatný zážitek, stejně tak virtuozní Ríšovo hra na piano.

A kdo že vlastně vyhrál??? Myslím že všichni co přišli, co chtěli přijít, co chtěli se pobavit, zasmát, popít a pojíst a k tomu si i trošku pohrát. 

Podrobnosti o 12tém ročníku trojboje, výsledky a informace naleznete na www.trojboj.cz a spoustu jiných komentářů i fotek z ročníku minulých.

Rozsáhlá fotogalerie se nachází i zde.

Díky vám všem.

—————

Zpět