Můžeme se představit???

20.01.2014 22:30

Tak nějak se to všechno stalo a shodou mnoha okolností a obrovské podpoře,přesvědčení a víry Zuzky, jsme začátkem prosince roku 2013, přivezli nádherná holčičí miminka z Rakouska.

Ta první, ta pro kterou jsme si původně jeli, je nositelkou krásného jména River Dance, druhá, která se k nám dostala spíše jako bonus, se jmenuje Rhapsody.

 Jsou to sestry z jednoho vrhu, narozené 26.09.2013 v chovatelské stanici Ischlerbahn Collies patřící paní Joanne Kirisits z Rakouska.

RIVER DANCE

 

RHAPSODY IN GOLD

 

Kromě toho, že jsou obě holčičky neskutečně krásné, s výbornou povahou, tak jsou navíc i zdravé, geneticky testované ,CEA CLEAR, MDR +/+ !!!

Máme z nich obrovskou radost a radost nám i dělají. Je jich všude plno, zaplní celý dům, jsou živé, hravé a žravé, mají se k světu a nebojí se snad vůbec ničeho. Dělají si dobrý den i z Depsíka, velkýho šéfa, a to už je co říct.

A jelikož právě pro Dempseyho jsme scháněli parťáka, přítelkyni a partnerku, tak River Dance dostala jméno po madam Makepeacové, křestním jménem Harriet. Taže máme Harriet, HARRY.

A aby to opravdu vše bylo jak má být, tak jiná, ne méně schopná detektivní hrdinka byla slečna Marplová, křestním jménem Jane. Takže máme i JANE.

A to je naše rozrostlá smečka z Plácku pod strání - Dempsey a Makepeacová, kontrovaná Marplovou a tomu všemu sekudující milovaná Chelsea.

Více v rubrice NAŠI PSI a určitě také ve FOTOGALERII.

—————

Zpět