...a budeme se chlubit...

11.11.2012 16:15

Ve dnech 27. a 28.10. proběhla Pozimní Klubová výstava KCHCS(27.10.) a Specialní výstava koliií a šeltií(28.10.) v Mladé Boleslavi.

Po nějaké odmlce a vzhledem k tomu,že to byla poslední šance Dempsíka zúčastnit se v mezitřídě a vzhledem k tomu,že to byla příložitost k dobrodružství s přespáním mimo vlastní pelíšky a i jiným aktivitám,jsme také vyrazili vstříct soutěžím a novým zážitkům.Bez očekávání a v pohodě.

Ráno jsme samozřejmě zaspali a vyjeli o více než půl hodiny déle než jsme plánovali,do toho všeho napadla požehnaná nadílka sněhu,takže vlastně všechno v pořádku.Depsík nebyl náležitě nachystán,letěli jsme nejratší cestou za Péťou do Záluží,aby Depsíkovi upravila fazónu a přistřihla rozježenou strst a už jsme frčeli do Boleslavi.

Provázela mě mírná nervozita z toho,že budu Dempsíka vystavovat sám.On je vedle mě velice ukázněný,sedni,lehni,přines...to zvládá na jedničku,ale ve výstavním kruhu...nic moc.Skáče po mně,chce se mazlit,točí se,kouká po vejrech a tak různě.Samozřejmě vím,že je to chyba páníčka a žádný trest není dostatečně přiměřený...!!! Nic méně zkušenost je jasná - nejlíp se ukáže,když ho nepředvádím já.

Jaké bylo milé překvapení,když těsně před nástupem do kruhu se objevila Peťula,sebrala mi vodítko z ruky,dala mi pár jasných instrukcí a s úsměvem vstoupila do kruhu s Depsíkem po boku.Mě zbyl na starost foťák a užít si přehlídku krásy kolií dlouhosrstých.

Fotky z prvního dne naleznete zde:

https://placek-pod-strani.rajce.idnes.cz/Vystava_Mlada_Boleslav_27.10.2012/

Potom přišlo vyhlášení výsledků a k našemu úžasu Dempsík dostal V2 res.CAC a krásný pohár.V konkurenci 8 nádherných zvířat je to pro nás opravdu nádherné umístění.Velice mě potěšil i posudek od paní rozhodčí : posudek MB 27.10.2012 a samozřejmě krásný pohár.

Byl to krásný zážitek,zkoukli jsme ještě třídu otevřenou (kde už teď bude soutěžit i Dempsík) a frčeli jsme se ohřát do bazénu,byli jsme zmrzlí na kost.

Přespali jsme na ubytovně a i Depsík si našel své místečko...

V neděli jsme byli opravdu už odkázáni sami na sebe,ale výsledek byl opět úžasný,Depsík dostal krásné ohodnocení V3 a opravdu velice milá slova od pana rozhodčího a opět nádherný posudek: posudek MB 28.10.2012..

Několik fotek z nedělního klání můžete shlédnout zde : 

https://placek-pod-strani.rajce.idnes.cz/Vystava_Mlada_Boleslav_28.10.2012/

 

Byl to moc hezký víkend.Užili jsme si to s Barčou a Demsíkem řekl bych úplně na plno,počasí nás nezaskočilo a našli jsme i chvilku proběhnout se na závodišti v krásném areálu v Mladé Boleslavi.Víkend plný zážitků a úspěchů.

Komletní výsedky obou výstav naleznete zde  Mladá Boleslav výsledky 27.10.2012.

a zde Mladá Boleslav výsledky 28.10.2012.

Děkuji převelice Jítě za podporu toho co dělám.A přestože to někdy vypadá,že je až na druhém místě,až za našema chlupáčema,tak opak je pravdou.Bez ní by asi nebyli ani ty chlupáči.DÍKY.

—————

Zpět